Vlietstede Zadel- en tuigenmakerij en ruitersport

Welkom op onze website! Op deze hoofdpagina zult u onze gegevens vinden, verder kunt u bovenin door de andere pagina’s bladeren waar tekst en foto’s staan.

  • KvK no. 4054293
  • BTW no. NL0824.93.431.B
  • HBD. 714751

L.R. de Gruyter en R.A. Korst
Wilfred Stillweg 23
7913 XA Hollandscheveld,  Drenthe , NL
Telefoon: ( 0031 ) 528 – 34 42 06     Op zondag en na 21.00 uur niet meer bellen s.v.p.
Mobiel: ( 0031) 6- 38 75 46 97  Graag eerst vaste nummer proberen. Mobiel thuis  erg weinig bereik.
E-mail: gruyt102@planet.nl

 

Klik om te vergroten

Openingstijden:

Wij gaan NIET stoppen zoals hier en daar beweerd wordt. We blijven doorwerken, alleen in iets andere opzet. We zullen ons hoofdzakelijk richten op het aanpassen en/of repareren van zadels en tuigen, het verkopen van (meest gebruikte) merkzadels en advies geven over de ligging van uw zadel of tuig c.q. zadel of tuig wat u elders gevonden heeft. Het gedeelte ruitersport beperken we nu meer tot de hoofdzaken. Voor meer modegevoelige artikelen kunt u vrijwel overal terecht.

Ruud is inmiddels meer dan 50 jaar werkzaam in de paarden. Het wordt hoogtijd dat hij wat meer tijd gaat besteden aan zijn eigen paarden en rijtuigen. Evaline gaat mee om te groomen. Daarom passen we de openingstijden van het winkelgedeelte aan.

Wij willen onze tijd graag praktischer inrichten en werken daarom meer op afspraak.

In het kort

Zadels passen, tuigen passen, aanpassen/opvullen van zadels/tuigen blijft op telefonische afspraak. Dit is niet mogelijk op zaterdag na 14.00 uur, zondag en maandag. Ook grotere reparaties waarbij uw e.e.a. wilt bespreken, alsmede het bekijken van onze voorraad gebruikte zadels of tuigen en het ophalen van reparaties e.d. buiten de vaste openingstijden na telefonische afspraak.

Tijdens de openingstijden kunt u meestal bij ons terecht zonder afspraak voor het afgeven of ophalen van reparaties. Het winkelgedeelte is geopend van woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Komt u van verder? Dan is het wijs om van te voren even te bellen aangezien wij ook wel eens even weg zijn of op vakantie.

Buiten de openingstijden kunnen wij in alle rust aan uw reparatie werken, zodat wij een dienst van hoge kwaliteit kunnen leveren.

Dus eerst een telefonische afspraak maken voor het passen van zadels en/of tuigen, advies/controle ligging van zadel/tuig, opvullen, etc.

Bent u buiten de openingstijden bij ons in de buurt, dan staat er bij ons hek een grote waterdichte kliko waarin u (kleine) reparaties kunt deponeren met een briefje waarop uw naam staat vermeld, telefoonnummer, wanneer u uw reparaties weer op wilt halen, etc. Wel graag ’s avonds even bellen om te controleren of wij uw reparatie hebben gevonden.

Betaling: uitsluitend contant.

Mocht u contant geld vergeten zijn, dan kunt u even verderop in het dorp pinnen bij de Rabobank.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.