Onze honden

Wij hebben Jaren Jack Russeltjes gehad en gefokt. Op onze site www.vlietstede.cjb.netkunt u nog heel veel oude hondjes terug vinden die wij in de afgelopen 25 jaar gefokt hebben

Nu hebben we nog sporadisch een nestje Jack Russelltjes. Zoekt u een puppie, neem dan gerust even contact met ons op. De hondjes op de Vlietstede site zijn niet meer in ons bezit c.q. te koop. Alleen leuk om de voor-ouders van uw hondje op te zoeken.

Nu hebben we v.t.t. een nestje met Calavier King Charles Spaniels.

We fokken met alle 4 de bestaande kleuren Ruby ( rood), Blenheim ,( wit/bruin), Black en tan en driekleur/Tricolour. De ouder dieren zijn meest rond de 35 a 40 cm schofthoogte. Daarnaast hebben we 2 hele kleine Black en Tan Cavaliertjes, een reutje en een teefje, schofthoogte nog geen 30 cm.

Onze hondjes komen veel in handen, zien door de aanloop van onze zadelmakerij veel andere mensen enz. Wij proberen ze goed te socialiseren. Vanzelfsprekend worden ze regelmatig ontwormd, nagezien door de dierenarts, ingeent, voorzien van europees paspooort, puppiepakket met voer en lapje nestgeur.Heeft u interesse in een puppie neemt u dan gerust eens contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.